Voor trainers en coaches

In samenwerking met B.E.E.R Collewijn/Mulder opleidingen geven we diverse opleidingen en trainingen op het gebied van Voice Dialogue, Speels coachen, Voicedrama en dramatechnieken voor trainers, therapeuten en coaches die het goed willen leren toepassen in hun professionele praktijk.

Wij hebben weinig overheadkosten en trainen op een eenvoudige, maar sfeervolle locatie in de Jordaan of in onze boshuisjes in Otterlo. Trainingen bevatten geen avondprogramma, overnachting, diner en lunch (In Otterlo wordt voor een eenvoudige lunch gezorgd). Daarom bieden wij onze professionele opleidingen aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training

‘Zo licht als mogelijk, zo diep als noodzakelijk’
Vier modules van drie dagen, onder leiding van Lex Mulder en Berry Collewijn.

Doelstelling

In deze unieke opleiding van vier modules maak je kennis met de wondere wereld van Voice Dialogue en leer je hoe je deze methodiek lichtvoetig inzet in coaching en training. Na de opleiding durf je als coach en trainer met Voice Dialogue te improviseren en te experimenteren. Met het effect dat je werk niet alleen meer effectief, maar ook leuker en lichter wordt. Voor jou èn je deelnemers en cliënten. Je leert hen op een speelse manier anders om te gaan met hun vragen dan ze gewoonlijk doen: meer creatief, losser, vrijer. Voor jou betekent het dat je meer ontspannen professioneel kan handelen. Je coachingsessies worden lichter, je trainingen soepeler.

Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training

Op aanvraag

Het is mogelijk op aanvraag één, twee of meerdaagse workshops te organiseren op het gebied van psychodrama, Voicedrama, Voice Dialogue, organisatiedrama en speels coachen. De inhoud van de workshops laat ik altijd aansluiten bij de wensen en behoeften van de deelnemers. Omdat het meestal vrij korte bijeenkomsten zijn, zijn de doelstellingen bescheiden:

Samenwerking met het Balkon

Opleidingen op het gebied van interventiekunde en groepsdynamica doe ik in samenwerking met Het Balkon:

Meer weten?

Bel 06 54 98 15 30 of stuur een e-mail naar info@lex-mulder.nl