OVERIG AANBOD

Mijn belangstelling gaat uit naar individuen, groepen (teams) en organisaties. Ik streef ernaar om een zo passend mogelijke aanpak te kiezen voor iedere vraagstelling. Ik werk altijd vraaggericht.

Je kunt contact met mij opnemen:
  • voor een meer persoonlijke, therapeutische vraag (therapie)
  • als je relatie niet (meer) gaat zoals jullie het willen (relatietherapie)
  • als jij of de organisatie een vraag heeft die met werk te maken heeft (coaching)
  • als je leidinggevende bent of HRM functionaris en je denkt dat een van je teams baat zou hebben met een teamontwikkelingstraject (teamontwikkeling).

Enige bescheidenheid past overigens. Verwacht niet na een coachingstraject van vier sessies een geheel ander mens te zijn. Denk niet dat een team, dat jarenlang in de versukkeling heeft gezeten, na een tweedaagse training de wereld én elkaar volledig aankan.

Gelukkig, en misschien helaas voor diegenen die er voor het gemak van uitgaan dat alles maakbaar is, blijf ik respect houden voor de mogelijkheden én de beperkingen van mensen, groepen en organisaties…

Theater van de Ikken: Kennismaken met Voice Dialogue

Wil je meer weten over Voice Dialogue, kom dan naar de theatrale presentatie over Voice Dialogue : ‘Het Theater van de ikken’. De eerste Nederlandse theatervoorstelling waarbij je op een toegankelijke, theatrale en interactieve manier kunt kennismaken met Voice Dialogue. Informatief en onderhoudend: infotainment.
Lees meer over Kennismaken met Voice Dialogue: Theater vande ikken