Voor trainers en coaches

In samenwerking met B.E.E.R Collewijn/Mulder opleidingen geven we diverse opleidingen en trainingen op het gebied van Voice Dialogue, Speels coachen, Voicedrama en dramatechnieken voor trainers, therapeuten en coaches die het goed willen leren toepassen in hun professionele praktijk.

Wij hebben weinig overheadkosten en trainen op een eenvoudige, maar sfeervolle locatie in de Jordaan of in onze boshuisjes in Otterlo. Trainingen bevatten geen avondprogramma, overnachting, diner en lunch (In Otterlo wordt voor een eenvoudige lunch gezorgd). Daarom bieden wij onze professionele opleidingen aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training

‘Zo licht als mogelijk, zo diep als noodzakelijk’
Vier modules van drie dagen, onder leiding van Lex Mulder en Berry Collewijn.

Doelstelling

In deze unieke opleiding van vier modules maak je kennis met de wondere wereld van Voice Dialogue en leer je hoe je deze methodiek lichtvoetig inzet in coaching en training. Na de opleiding durf je als coach en trainer met Voice Dialogue te improviseren en te experimenteren. Met het effect dat je werk niet alleen meer effectief, maar ook leuker en lichter wordt. Voor jou čn je deelnemers en cliënten. Je leert hen op een speelse manier anders om te gaan met hun vragen dan ze gewoonlijk doen: meer creatief, losser, vrijer. Voor jou betekent het dat je meer ontspannen professioneel kan handelen. Je coachingsessies worden lichter, je trainingen soepeler.

› Lees meer over de opleiding Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training

Op aanvraag

Het is mogelijk op aanvraag één, twee of meerdaagse workshops te organiseren op het gebied van psychodrama, Voicedrama, Voice Dialogue, organisatiedrama en speels coachen.
De inhoud van de workshops laat ik altijd aansluiten bij de wensen en behoeften van de deelnemers. Omdat het meestal vrij korte bijeenkomsten zijn, zijn de doelstellingen bescheiden:
  • kennismaken met de meer complexe methoden psychodrama, voicedrama en Voice Dialogue
  • inoefenen van de meer eenvoudige technieken, waarmee je je trainingen verlevendigt

Samenwerking met het Balkon

Opleidingen op het gebied van interventiekunde en groepsdynamica doe ik in samenwerking met Het Balkon:
  • Trainen van teams: training groepsdynamica

    Dit ervaringsgerichte programma zoemt in op een groot aantal onderstromen dat zich in teams kan voordoen. Vervolgens bieden we je invalshoeken om effectief te interveniëren in lastige teams.
  • Meesterlijk interveniëren

    Meesterlijk interveniëren is een unieke opleiding voor ervaren trainers, coaches, adviseurs (interim)managers, HR-professionals e.a.. Een programma waarin de samenhang in het werken met individuen, groepen en organisaties geďntegreerd aan bod komt! Praktisch, concreet, en vanuit een stevige theoretische onderbouwing. Zie voor het uitgebreide aanbod www.hetbalkon.nl